Weekend clinics

Vier keer per jaar geef ik een weekendclinic op de Paardenmaat in Arnhem. Daarnaast ben ik elk jaar tweemaal in Engeland en tweemaal in Finland. Hieronder vind je de data. Wil je op de reservelijst? Stuur me een berichtje.

Privéles

Omdat er te weinig uren in de dag zitten geef ik alleen losse privélessen op de Paardenmaat in Arnhem. Jij en je paard zijn op de vrijdag en zaterdag van harte welkom. In overleg is het mogelijk om in de ochtend en in de middag een les te doen, terwijl je paard tussendoor op een paddock verblijft. Ik geef geen lessen met mijn eigen paarden.

Privéles 50-60 minuten: 70 euro incl. BTW
Privéles 25-30 minuten: 45 euro incl. BTW

Data clinics 2023

Nederland
4&5 maart     VOL
15&16 april    VOL
17&18 juni     VOL
7&8 oktober   2 plaatsen beschikbaar

Engeland
18&19 augustus
(organisator: Sophia Pugh)

Finland
13&14 mei
23&24 september