Weekend clinics

Vier keer per jaar geef ik een weekendclinic op de Paardenmaat in Arnhem. Daarnaast ben ik elk jaar tweemaal in Engeland en tweemaal in Finland. Hieronder vind je de data. Wil je op de reservelijst? Stuur me een berichtje.

Privéles

Omdat er te weinig uren in de dag zitten geef ik alleen losse privélessen op de Paardenmaat in Arnhem. Jij en je paard zijn op de vrijdag en zaterdag van harte welkom. In overleg is het mogelijk om in de ochtend en in de middag een les te doen, terwijl je paard tussendoor op een paddock verblijft. Ik geef geen lessen met mijn eigen paarden.

Privéles 50-60 minuten: 70 euro incl. BTW
Privéles 25-30 minuten: 45 euro incl. BTW

Data clinics 2024

Nederland
VOL  23&24 maart
VOL  22&23 juni        
VOL  31 aug&1 sept    
VOL  19&20 oktober   

Engeland
15&16 juni (organisator: Sophia Pugh)

Finland
11&12 mei
24&25 augustus