Weekend clinics

Vier keer per jaar geef ik een weekendclinic op de Paardenmaat in Arnhem. Daarnaast ben ik elk jaar tweemaal in Engeland en tweemaal in Finland. Hieronder vind je de data. Wil je op de reservelijst? Stuur me een berichtje.

Privéles

Wegens drukte is er de komende periode geen ruimte voor nieuwe leerlingen.

Omdat er te weinig uren in de dag zitten geef ik alleen losse privélessen op de Paardenmaat in Arnhem. Jij en je paard zijn op de vrijdag en zaterdag van harte welkom. In overleg kan je paard van vrijdag op zaterdag op de Paardenmaat overnachten. Ik geef geen lessen met mijn eigen paarden.

Privéles 50-60 minuten: 60 euro incl. BTW
Privéles 25-30 minuten: 40 euro incl. BTW

Data clinics 2023

Nederland
4&5 maart     VOL
15&16 april    VOL
17&18 juni     VOL
7&8 oktober   VOL

Engeland
18&19 augustus
(organisator: Sophia Pugh)

Finland
13&14 mei
23&24 september